Hostings, kādu izvēlēties WordPress lapai?

Ja jūsu mājas lapa ir lēna, ik pa laikam nedarbojas, tad iespējams pie vainas ir jūsu hostings. Kad mājas lapas apmeklējums pieaug un serveris nav pietiekami jaudīgs, tad var sākties problēmas. Lai to novērstu varat mēģināt optimizēt mājas lapu, jautāt hostinga atbalstam, lai palielina jūsu servera jaudu vai jāmaina hostings.
Izvēloties hostingu ir svarīgi, lai tam būtu pietiekama ietilpība, pietiekama jauda, tehniskais atbalsts, iespēja jebkurā brīdī palielināt jaudu un ietilpību un, lai varētu veikt rezerves kopēšanu.
Hostingam ir vairāki veidi, Parastais, Wordpess un VPS (Virtuālais privātais serveis)

Parastais(Shared) Hostings

Ir viens no populārākajiem un lētākajiem hostinga veidiem, uz tā darbojas vairāku klietu mājas lapas. Katram klientam ir savi limiti, cik daudz resursu viņa mājas lapa var izmantot. Uz šāda hostinga varat izvietot vienkāršu optimizētu WordPress mājas lapu, kuras apmeklējums ir daži desmiti vai daži simti dienā, parasti tas izmaksā aptuveni 5eur mēnesī.

WordPress Hostings

Tas ir īpaši pielāgots WordPress vajadzībam, pietiekami jaudīgi serveri un diska ietilpība. Hostinga tehniskais atbalsts nodrošina mājas lapas „caching”, kas nozīmē, mājas lapa tiek saglabāta un netiek veikti pieprasījumi datubāzei, kas būtiski uzlabo mājas lapas ielādes laiku. Šis hostings arī nodrošina regulāru wordpress atjaunināšanu, un regulāras pārbaudes vai mājas lapa nav inficēta ar kādu vīrusu. Uz šāda hostinga varat izvietot mājas lapu, kuru dienā apmeklē no sažiem simtiem līdz vairākiem desmitiem tūkstošu, maksā sākot no 20eur mēnesī. Viens no labākajiem šāda tipa hostingiem ir WP Engine.

Virtualais Privātais serveris

Šo hostinga veidu iesakām lielākajai daļai mūsu klientu. Virtuālais serveris ir virtuāls dators kam ir atvēlēta jūsu izvēlētā jauda un ietilpība. To jūs varat konfigurēt pēc saviem ieskatiem. Varat Izvlēlēties operētājsistēmu, kādu web serveri izmantot varat diezgan vienkārši uzstādīt bezmaksas SSL sertifikātu. Viens no labākajiem un populārākajiem šāda pakalpojuma sniedzējiem ir Digital Ocean. Varat izvēlēties virtuālo serveri kas maksā no 5eur mēnesī. Lētākais variants ir pietiekami labs, lai nodrošinātu mazas mājas lapas darbību, vajadzības gadījumā jebkurā brīdī var paildināt gan diska vietu gan jaudu.